Hvem er vi?

Om Fantastene


Fantastene har som mål om å samle alle unge voksne som interesserer i fantastiske fritidsinteresser som data-, rolle- og brettspill, fabelprosa og laiv.

Det er medlemmene selv som står for aktiviteten, hvor det finnes lav terskel til å ta initiativ. Du kan lett gjøre det med å bare legge ut en liten notis på Facebook-gruppa vår eller sende en melding/e-post til oss.

Vi disponerer også et kontor i tredjeetasjen på Chateau Neuf som går under navnet Nucleus Fantasia. Her befinner spillene seg når de ikke tas i bruk på arrangementer, klar til låns for medlemmer.

Historie

Fantastene ble stiftet 2. oktober 2012 på et lite møterom i Akersbakken 12 som Brisen fantasiforening (Brisen pga. aktiviteten skjedde hovedsakelig på Briskeby og Disen). Etter en ganske løs organisering som en vennegjeng mellom organisasjonene med lokaler i Akersbakken, bestemte man i 2014 at Brisen skulle bli en større organisasjon med arrangementer på Chateau Neuf for å samle studentene og unge voksne i Oslo og omegn.

Etter allerede ett år hadde Fantastene blitt kjent blant studentforeningene som drev med lignende aktivitet, noe som førte til mange samarbeid med Fantastene som feste i Chateau Neuf. Eksempler på aktivitet er Norgespremieren på Kung Fury, strømming av The International i Storsalen og Mini-Arcon.